#18 Grzegorz Caputa — o zajawce do życia, gastronomii i byciu dobrym człowiekiem

by Bartosz

W 18. epizodzie podcastu rozmawiam z Grzegorzem Caputą. Grzegorz prowadzi swój kanał na YouTube @grzegorzcaputa oraz wiele innych biznesów, które możecie znaleźć na jego profilach. Jest również współtwórcą Przepisów Joli — jednego z największych przepisowych imperium. Pisze książki i żyje z myślenia oraz z pracy koncepcyjnej przy biznesach. A prywatnie — to miły, otwarty i ciepły człowiek z wielką wrażliwością i grzecznością oraz cudownym spojrzeniem na rzeczywistość.
Poniżej linki do mediów Grzegorza:

https://www.youtube.com/@grzegorzcaputa

?️ Podcast „Co jest z nami?” – rozmowy o życiu, kulturze i społeczeństwie!

♫ W dzisiejszym odcinku: Maciek Skowron — produkcja wideo, specjalizacja i gdzie w tym pieniądze?

? Posłuchaj na różnych platformach:

? Spotify: https://spoti.fi/3AR5G8k
? Apple Podcast: https://apple.co/3SNtWPu
?️ Anchor: https://anchor.fm/cojestznami
? Google Podcasts: https://bit.ly/3TmBicS

✎ Kontakt:
[email protected]
IG: https://www.instagram.com/cojestznami.pl/
FB: https://www.facebook.com/cojestznami

? Montaż wideo: Radosław Chruściński — IG: https://www.instagram.com/media_stickman/
? Obróbka audio: Klaudiusz Socha

cojestznami #podcast #relacje #rozmowa #kultura #społeczeństwo #gośćhubertremin #muzyka #rap #taekwondo #robotyka #automatyzacjaprocesów #inspiracja #wspomnienia #historia #rozwojosobisty #pasje #cojestznamipl

Podobne wpisy